De Slagen fase 2

Klassieke wijk met dorps karakter
In Staphorst gaat de nieuwbouwwijk De Slagen de tweede fase in. Het eerste deel met 56 van de 116 woningen gaat in verkoop. Het beeldkwaliteitsplan van de wijk vroeg om een klassiek sfeerbeeld met eenheid in hoofdlijn op kleur en materialen.

Bekijk

Ingebruikname ‘De Samenstroom’ Meppel

Afgelopen zondag 20 maart is de monumentale kerk aan de Groenmarktstraat in Meppel in gebruik genomen na een intensieve verbouwing. Een jarenlang traject van ontwerp tot oplevering ging eraan vooraf, maar het resultaat mag er zijn.

Bekijk

Start bouw Emmaüshof

Na een lang voortraject is het plan Emmaüshof eindelijk gestart.
Op de locatie van de voormalige Emmaüskerk is er voor Resido Vastgoed een plan ontwikkeld voor 27 appartementen.

Bekijk

Energielabels Het Kalmoes Kampen

Vandaag zijn de energielabels ontvangen van de nieuwe woningen Het Kalmoes in Kampen. De BENG berekeningen zijn gemaakt door onze EPA-adviseur André. Nu bij oplevering ook de labels.

Bekijk

Bestemmingsplan ‘Villa Loef’ Epe vastgesteld

Voor het project Hoofdstraat 41 te Epe, genaamd ‘Villa Loef’, is het bestemmingsplan vastgesteld. Hierdoor wordt de huidige bestemming ‘maatschappelijk’ omgezet in een woonbestemming. Het voornemen is om het huidige gebouw te slopen en een appartementengebouw met 25 appartementen te ontwikkelen voor deze locatie. Huls Architecten heeft voor Resido Vastgoed (tag) hiervoor een ontwerp gemaakt voor een chique parkvilla.

Bekijk