ONTZORGEN VAN BEGIN TOT EIND

Huls Architecten ontwerpt huisvesting over de volle breedte van de bouw. Van klein tot groot, van eenvoudig tot inventief. Voor zowel professionele opdrachtgevers als particulieren. Elke vraag is voor ons een uitdaging. Een uitdaging om dat te ontwerpen wat รบ wenst. Bewust geen specialisatie, om juist alle aspecten op het netvlies te houden.

Bij Huls Architecten hebben we veel ervaring en deskundigheid in huis, maar werken we ook dagelijks aan het op peil houden van onze kennis en deskundigheid. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe toepassingen, nieuwe regelgeving maken we ons eigen om u van het juiste advies te kunnen voorzien. Het juiste advies tijdens het proces van initiatief tot en met de ingebruikname. Of het nu gaat om een haalbaarheidsstudie of een onderhoudsplan, een locatieanalyse of een terreininrichtingstekening, een ontwerp of een productietekening, een bestek of een begroting, een bouwbesluittoetsing of een brandveiligheidsonderzoek, voor elke vraag hebben wij een advies. Ook voor bouwbegeleiding en directievoering. Wij kunnen u geheel ontzorgen bij de verwezenlijking van uw wensen.

Geschiedenis

Door ing. K. Huls is in 1979 Architektenburo Huls opgericht. Aanvankelijk als eenmanszaak, maar door toename van de werkzaamheden al snel uitgebreid met bouwkundig tekenaars. In 2004 is ir. J.J. Huls toegetreden tot de directie van het bureau en heeft in 2010 de volledige leiding overgenomen. Het jaar 2010 staat tevens voor het verhuizen naar de huidige locatie, het wijzigen van de bureaunaam en het introduceren van een nieuw logo. Een nieuw elan, maar met dezelfde mensen en dezelfde kwaliteit ontwerp en advies.

Architectenregister

J.J. Huls is geregistreerd in het Bureau Architectenregister onder nummer: 1.000615.004